Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Referanser

Heidi er en varm, tilstedeværende og dyktig yogalærer og som yogalærer-assisent er hun ivaretagende, pålitelig og en stor ressurs for blivende yogalærere. Heidi er en nydelig person som jeg gir mine varmeste anbefalinger og heldige er de som får Heidi som yogalærer.

🙏❤️ Trine (lærer)

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Heidi som yogalærer. Hun er kunnskapsrik, har et stort hjerte og SER elevene sine. Med henne som lærer blir du godt tatt vare på!

-Lisbethe Amundsen, hovedlærer på yogalærerutdanningen til Axelsons Institute

 

Fantastisk mindfullness yoga som er godt for kropp og sinn. Heidi er meget dyktig og behagelig instruktør som loser oss igjennom i rolige og stemningsfulle omgivelser. Anbefales.

- Karen Lene

 

Heidi har fra vårt første møte hvor vi begge var elever, vist en ærlig interesse og ydmykhet for mennesker rundt seg. Hennes åpne, varme og ærlige måte å være på, treffer meg midt i hjertet. Som yogalærer er hun inviterende, allsidig og kunnskapsrik. Heidi har en solid yogalærer utdannelse og hun videreutvikler stadig sine kunnskapsområder. Jeg er takknemlig for at Heidi er en del av min yogareise.

- Gry Beate

 

Heidi er en veldig rolig og behagelig person som gjør at det blir god atmosfære i rommet. Anbefaler kursene hennes på det varmeste🙏

-Aina

 

Heidi er en behagelig og rolig instruktør. Hun er veldig flink til å formidle og veilede. Hun har en behagelig stemme som skaper en avslappet stemning. Jeg får mye igjen for timene med Heidi og kan anbefale henne på det varmeste.

-Heidi H. B.