Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Sommeryoga

Sommeryoga i Havlund🧡

Selv om vårt studio i Sande nå er stengt for sommeren, så fortsetter MindfulYoga, som tidligere, i Sæby Danmark. Hver onsdag fra 26. juni til 14. august 2024 bliver det Sommeryoga i Havlund. Beskyttet fra vind og indsyn i den lukkede have i Havlund, holder vi 75 min. klasse fra kl. 10:00.

Vi holder yoga klasser for alle niveauer og det vil foregå på dansk (måske med nogle norske vendinger). Dersom det bliver regn eller for meget sol, trekker vi ind i laden!

Medbring blott din måtte til Kærvej 12 og glæd dig til en skøn start på dagen! Kom til fods eller på cykel.

Sommerferie og påmelding

Snart sommerferie👒

Det er en uke igjen av kursene vår i MindfulYoga studio og så er det sommerferie! Vi har derfor åpnet for påmelding til kurs start fra og med 20. august 2024 og allerede er fler av kursene fulle💖 For påmelding ta kontakt på; tlf./sms 911 13 649 eller mail; heidi@mindfulyoga.info

Jeg håper alle gleder seg til sommerferie nå og at dere tar med dere litt yoga inn i sommeren. Anbefaler på det varmeste å følge dyktige Gunn Helene Arsky, som jevnlig legger ut nye klasser på sin Facebook side. Jeg ønsker alle en riktig god sommer og gleder meg til vi sees igjen til høsten!

Yoga SPA

Yoga SPA🌷

Det er på tide med en liten velvære-søndag igjen. Derfor inviterer vi til Yoga SPA søndag 5. mai 2024 kl. 18:00-21:00 i MindfulYoga studio. Her er alle varmt velkommen og ingen forkunnskaper nødvendig.

Program for kvelden er:
Bindevevs massasje
Gua Sha massasje
Avspenning med varme stener
Restorativ Yin yoga
Yoga Nidra
Dybdeavspenning

Sett av noen timer og gled deg til en fin kveld med herlige damer og god stemning! Pris for kvelden er kr. 350,- for de som går kurs hos MindfulYoga og kr. 500,- for DropIn. Vi serverer enkel kveldsmat med drikke og te etterpå. Mer informasjon kommer ved påmelding. Maks 10 deltagere.
 

Ny plan

Litt forandringer på ukeplanen🧘‍♀️

Fra og med neste kursrunde som starter 16. april 2024, har vi gjort noen små forandringer, slik at vi bedre kan tilpasse forventninger og etterspørsel uten å flytte på eksisterende klasser.

Dere som ønsker å fortsette på samme kurs, vil forhåpentlig ikke merke særlig store forandringer. Mens dere som er nye hos MindfulYoga vil forhåpentligvis se flere valgmuligheter. Yin yoga på tirsdager kl. 18:00 heter nå Myk&Yin, vi innleder med Myk yoga og avslutter med Yin yoga. Flyt yoga på torsdager kl. 18:00 (tidligere Flyt kl. 19:30) heter nå Flyt&Styrke, programmet blir som tidligere, vi ønsker bare å få frem at det er litt styrke med her.

Dags- og timeplan (1)

Gratis uforpliktende prøvetime 🧘‍♀️

De to første ukene etter påske åpner vi for gratis og helt uforpliktende prøvetimer i vårt studio. Da kan du komme å bli med å prøve om yoga er noe for deg, før du evt. melder deg på kurs.

Hos MindfulYoga kan du være helt trygg på at du slipper akrobatiske utfordringer. Her har vi fokus på myke bevegelser, strekk og avspenning. Alle klassene varer i 75 min. og de siste 15 min. er satt av til deilig dybdeavspenning.

Vi har fire forskjellige klasser: Myk yoga, Yin yoga, Flyt yoga og Herre yoga. Les mer lenger ned her under Aktuelt eller under Kurs. Ta kontakt, så finner vi en klasse som passer for deg.

Black And Gold Elegant Guitar Phone Wallpaper

Yoga konsert 🎼

Søndag 17. mars kommer dyktige Anna Vegrim Ryvenge til oss hos MindfulYoga STUDIO. Anna er utdannet klassisk gitarist ved musikkonservatoriet i Aarhus (DK) og Sevilla (ES). Hun er for tiden aktiv i gitartrioen Trio Franor, som holder konserter i både Norge og utlandet.

Hun skal spille for oss mens vi fordyper oss i en restorativ yin yoga praksis med fokus på pust og avspenning.

Du kan glede deg til en koselig kveld i vårt lune lokale i Sande. Her skal vi nyte varme steiner, hvile og avspenning i behagelige yin yoga stillinger.

Vi avslutter med en kopp te og litt snacks. Varmt velkommen!

Arrangementet er fullbooket.

 
Info hos MindfulYoga

Hvem er vi i MindfulYoga studio🌷

Vi er nå tre aktører som holder til i MindfulYoga studio i Sande; Hverdag og Hvile, med Ann-Kristin Halle og Karianne Mørk Throndsen, yoga lærer Heidi Nylund og meg; yoga lærer Heidi Nørgaard Sørensen. Vedlagt ser du vår samlede timeplan med klasser og tider.

Ann-Kristin og Karianne underviser i nydelig Mindfulness, en herlig praksis der stressmestring står i fokus. Her lærer du meditasjon på pust, sittestilling og teknikk, kroppsskanning mm.

Heidi N. underviser en rolig, langsom og klassisk form for yin yoga, der du får tid til å fordype deg i gode strekk av bindevevet. Yin yoga oppleves ofte som den roligste formen for yoga, godt for kropp og sjel.

Heidi Nørgaard Sørensen, underviser Yin-, Myk- og Flyt yoga. Restorativ yinyoga, med masse deilig utstyr til behagelige stillinger, Myk yoga tilpasset behov og utfordringer, samt Flyt yoga - en litt mer utfordrende yoga inkludert styrke.

419728717_939714971108972_8755780212946678141_n

Heidi Nylund 💖

Det er med stor glede vi nå kan ønske velkommen Yin yoga lærer Heidi Nylund til MindfulYoga i Sande!

Det har vært stor pågang av herlige yoginer til vårt studio og Heidi ville veldig gjerne komme å undervise hos oss. Hun har i første omgang satt opp yin yoga kurs hver mandag kl. 18:00 og annenhver mandag kl. 19:30. Ta gjerne kontakt med Heidi på mail: heidinylund4@gmail.com eller på tlf. 918 91 380 for gratis prøvetime eller påmelding.

Heidi er utdannet Vinyasa- og Yin yoga lærer og du kjenner henne kanskje igjen fra Spenst i Sande der hun også underviser yin yoga. Vi gleder oss allerede stort over pågangen hun har hatt til sitt kurs så langt!

Nye kurs💚

Nye kurs 💚

Da har vi åpnet for påmelding til nye kurs hos MindfulYoga igjen. Denne kursrunden starter fra og med tirsdag 23. januar 2024 og varer til og med torsdag 11. april 2024. Kurset er totalt 9 uker. Det blir ikke yoga i uke 6 og 7, heller ikke yoga i uke 13, da det er påske.

Vi benytter de siste to ukene av pågående kurs til å invitere inn nye yogier til prøvetimer i studio i Sande. Så er du ny og tenker at yoga kunne være noe for deg, ta kontakt og så finner vi en ledig plass for gratis og uforpliktende prøvetime. Vi har alt du trenger av utstyr i studio, så bare kom som du er, i komfortable klær og du er klar for yoga.

Herre yoga

Herre yoga 🧘🏻

Herre yoga er det siste tilskuddet av klasser hos MindfulYoga. Vi hadde et lite Herre yoga kurs i november i forbindelse med "Movember" og fokus på prostatakreft. Flere av herrene ønsket å fortsette, så det gjør vi med dette kurset.

Det blir altså et helt rent herre kurs, beregnet kun for menn. Kurset er lagt opp til nybegynner nivå med rikelig mulighet for individuell utvikling for den enkelte. Vi tar utgangspunkt i Myk yoga programmet og tilpasser det. 

I den vestlige delen av verden er det i dag flere kvinner enn menn som går på yoga, men da yoga ble "oppfunnet" for flere tusen år siden, var det for å fysisk og mentalt forberede ung menn til å sitte stille i meditasjon. Det er ikke slik i lenger. Nå finner vi nesten uendelig antall variasjoner yoga klasser, tilpasset alle typer mennesker. Heldigvis er yoga ikke eksakt videnskap og det gir derfor rom for alle.

Herre yoga klassen varer, som alle de andre klassene i 75 min. og avsluttes med 15 min. avspenning.

Varmt velkommen til Herre Yoga, onsdager kl. 19:30 - 20:45.

9 ukers kurs koster kr. 1.710,-.

Flyt Yoga

Hva er Flyt yoga? 🧘‍♀️

Flyt Yoga er nok den mest fysisk utfordrende klassen hos MindfulYoga. Den krever litt styrke og koordinasjon og egner seg best for de som har gjort litt yoga fra før. Flyt yoga kan sammenlignes med en Vinyasa klasse.

I Flyt Yoga gjør vi akkurat det - flyter fra stilling til stilling. Vi starter med oppvarming av de store muskelgruppene før vi fortsetter med små sammensatte og flytende sekvenser.

Her vil du kjenne igjen mange av de klassiske stillingene i yoga men vi blir ikke så lenge i hver stilling før vi flyter videre og vi jobber med balanse, smidighet og styrke. De siste 15 min. av timen bruker vi til en god avspenning.

Varmt velkommen til Flyt Yoga, torsdager kl. 19:00 - 20:15 i vårt studio i Revåveien 18 i Sande.

9 ukers kurs koster kr. 1.710,-.

Yin yoga

Hva er Yin yoga? 🧘‍♀️

Yin yoga er en rolig og meditativ form for yoga der den største utfordringen ofte ligger i å bli værende i stillingene over tid. Hos MindfulYoga vil det si mellom 1-5 min. avhengig av hvilken stilling vi er i.

I Yin Yoga klassene tar vi utgangspunkt i kinesisk medisin og philosofi. Vi følger årstidene og "Fem element teorien" og de tilhørende stillingene. Da vi bruker det vi har av utstyr som; bolstere, ullmatter, blokker, tepper og øyeputer, kan man godt si at det likner mer restorativ Yin yoga. Vi lar oss støtte og finne velvære i de forskjellige stillingene, der å strekke og tøye bindevevet er hovedfokus.

Varmt velkommen til Yin Yoga tirsdager kl. 18:00 og kl. 19:30 og torsdager kl. 10:30 i Revåveien 18 i Sande.

9 ukers kurs koster kr. 1.710,-.

 
Vinterbilde av kvinne på brygge vendt mot solen

Hva er Myk yoga? 🧘‍♀️

Myk yoga er en beskrivelse på innholdet av denne klassen hos MindfulYoga studio. Den ene Myk klassen er heller ikke alltid lik den andre, da undervisningen ofte blir tilpasset deltagerne og energinivået.

I Myk Yoga varmer vi rolig opp muskler og ledd, vi strekker og tøyer. Myk Yoga klassene inneholder litt Flyt Yoga og litt Yin Yoga. Her vil du med andre ord oppleve smakebiter fra alle MindfulYoga klassene og som alltid bruker vi det siste kvarteret på avspenning også i denne 75 minutters klassen.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på Myk Yoga. Vi bruker bolstere, blokker, tepper og øyeputer og alt utstyret finner du til gratis utlån i studio.

Varmt velkommen til Myk Yoga tirsdager kl. 10:30, og onsdager kl. 10:30 og 19:00 i Revåveien 18 i Sande.

9 ukers kurs koster kr. 1.710,-.

MindfulYoga (1)

Gratis prøvetimer 🌸

Har du begynt å planlegger 2024? Hva med å prøve et yoga kurs?

Hos MindfulYoga finner du rolige behagelige yogakurs uansett om du velger Myk yoga, Yin yoga, Flyt yoga eller Herre yoga. Vi fokuserer på myke bevegelser, pust og avspenning i alle klassene.

Velkommen til gratis og uforpliktende prøvetimer i uke 2 og 3 så ta kontakt for å avtale tid.

MindfuLyoga (1)

God Jul ❤️

Det er snart jul og hos MindfulYoga er det nå juleferie. I tre uker tar vi oss litt velfortjent ferie, men fra og med 9. januar 2024 er vi tilbake igjen!

Jeg vil benytte sjansen til å takke alle for et fantastisk spennende yogaår! Personlig har det skjedd så mye og størst av alt at vi har åpnet vårt eget yoga STUDIO! Det er nå ca. et år siden jeg sendte mitt ønske om STUDIO ut i universet. Takket være dere fine yogier er det nå en realitet! Så tusen tusen takk for fantastisk respons og påmelding til kurs og retreater. I det nye året som ligger forran oss er det allerede mange spennende ting på programmet. Følg med!

Skjermbilde 2023-12-05 kl

Adventskalender 💜

Hver søndag i advent har vi en liten Adventskalender med søte små yoga gaver. Dersom du Liker og Tagger (ps.: du kan tagge deg selv😉) MindfulYoga på Facebook eller Instagram, er du med i trekningen av følgende gaver:

1. advent: Gavekort på tre yogaklasser - Vinner ble Unn✨

2. advent: Øyepute&Gua Sha - Vinner ble Anne Grete✨

3. advent: Rosa makrame veggheng - Vinner ble Line✨

4. advent: Øyepute&Armbånd - Vinner ble Anne Marit✨

Skjermbilde 2023-10-23 kl

Kvelds retreat🍁

Det er tiden for et lite retreat igjen og dette blir det første i vårt eget studio. Invitasjon er nå lagt ut på nettet og i studio, så allerede 5. november kan du glede deg til en behagelig kveld med yoga.

Vi starter kvelden med myk yoga og velvære før vi halveis koser oss med vegetarisk gryte og drikke. Den siste halvdelen blir det yin yoga, avspenning og Yoga Nidra.

Prisen er kr. 500,- som du kan sende på Vipps #752191

Skjermbilde 2023-10-17 kl

Årshjulet 2023/2024 💜

Vi har delt hele dette året opp i fire 9 ukers kurs og kursene har samme pris; kr. 1.710,-. Det blir stengt i uke 6 og 7 og noen helligdager på våren 2024.

Det er alltid mulighet for å ta igjen, dersom du har gått glipp av noen timer. Ta bare kontakt og så finner vi en ledig plass. Ellers har vi DropIn der klassene ikke er fulle. Yogiene hos MindfulYoga er ekstremt flinke til å si ifra hvis de er forhindret fra å komme og det gir mulighet for både DropIn og ta-igjen-klasser.

Skjermbilde 2023-10-18 kl

Nye kurs 🍂

Den første kursrunden i MindfulYoga STUDIO går mot slutten og vi har nå åpnet for påmelding til neste. Noen av kursene er fulle, men ta kontakt så finner vi et kurs som passer for deg.

Alle våre kurs går over 9 uker og koster kr. 1.710,- I løpet av dette kurset er det juleferie i uke 51,52 og 1. Legg merke til at vi har utvidet med et Yin yoga kurs på tirsdager og fått tilbake Flyt yoga på torsdager.

Skjermbilde 2023-10-12 kl

Herre yoga i november🧘🏻

I november ble det endelig Herre yoga hos MindfulYoga! Kurset er nå avsluttet og 7 kule (stive) karer har ikke bare gjennomført, men hatt stor glede av 5 ukers kurset. 

Halve kursavgiften til Herre yoga kurset er donert til Menn&Kreft hos Kreftforeningen. Den gode oppsluttningen fører til at vi starter opp et Herre yoga kurs på nyåret, så har du lyst (eller føler et lett press fra din bedre halvdel) har du nå mulighet til i første omgang å melde deg på en gratis og uforpliktene prøvetime, før du evt. melder deg på kurs.